Love World Real RPG |
|
| Time to watch 3D movie | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Jung Yunho
| Subiect: Time to watch 3D movie Lun Apr 09, 2012 4:43 am | |
| Mergeam aiurea pe strazile putin aglomerate, in drumul meu spre cinema, gadindu-ma ce film sa vizionez. Oare sa iau unu de actiune, unul de comedie, unul science fiction sau romanta? Caci drama nicidecum nu aveam sa vad. Am oftat incet, in timpul plimbarii mele, observand cum mai toata lumea isi intoarceau privirile spre mine din cauza tinutei mele - camasa neagra, deschisa la primii nasturi, lasand sa se vada foarte bine pielea gatului si a pieptului, care nu mai era acoperita de nimic, pantalonii de blugi de aceeasi culoare, prinsi cu o curea alba, ce se asorta nemaipomenit cu adidasii albi, puma, din picioare, iar singurul meu accesoriu ramanand ceasul argintiu de Daniel Klein. Iata ca in cele din urma am ajuns si la cinema, respirand usor parca din afara aerul inabucsit dinauntrul. Incepusem sa ma uit la postere diverse, oricum coada pentru bilete era mare si pana aveam eu sa ma hotarasc eram mai mult ca sigur ca jumatate din chestia aceea va disparea ca prin minune. Am zambit usor cand am vazut un film combinat cu cam tot ce imi place mie, desi nu ii puteam citi bine titlul si eram sigur ca ma voi balbaie la casa de bilete cu el. Am oftat incet, simtindu-ma invins de data aceasta, asa ca am continuat sa caut, fara sa stiu ca mai tarziu aveam sa revin la filmul respectiv, de parca pasii mei isi creau ei singuri propriul lor mers si aveau propriul creier ce il manevrau. M-am oprit intocmai la acelas afis, incepand sa ii citesc plotu interesant, intre timp deja mi-am cumparat o sticla de cola si popcorn, de parca deja aveam filmul in fata. Deja am inceput si sa mananc din popcornu meu, dand la intervaluri din cap daca ar fi bine sau daca nu, ramanand intr-o pozitie ciudata, ca si cum as fi stat pe un scaun invizibil, in timp ce tot ma aplecam sa citesc randurile care mergeau din ce in ce mai jos. Era deja clar ca avea sa imi placa, din ideile pe care mi le formasem, insa nu eram complet sigur. | |
| | | Hyun Shi Hyuk
| Subiect: Re: Time to watch 3D movie Lun Apr 09, 2012 5:05 am | |
| - Oftă încet şi îşi scutură capul, ridicându-se din pat. Privi cu lehamite ceasul de pe perete şi când văzu cât este ora, îşi trânti o palmă peste frunte.
-Nu din nou! se plânse şi începu să-şi dea hainele cu care stătuse până atunci. Îşi deschise dulapul şi începu să caute nişte haine potrivite pentru vremea de afară. Ploua. Se cutremură strâmbând uşor din nas, pentru că nu-i plăcea frigul. Trase aer în piept şi îşi luă rapid pe el o pereche de blugi negri, o bluză tip hanorac, de culoare grii şi o geacă de pielea neagră. Se încălţă cu o pereche de teneşi şi apoi îşi căută rapid chitara acustică, băgând-o în husa ei. Îşi ciufuli părul şi după ce-şi luă telefonul, cheile şi portofelul, ieşi din camera lui coborând scările rapid. -Am plecat, strigă şi intră în bucătărie, sărutându-şi sora pe obraz. Ieşi din casă şi urcă în maşină şi demară în viteză, privind întunecat parbrizul. Auzi telefonul dar nu răspunse, fiind prea ocupat să se gândească că iar întârziase. Opri în faţa studioului, ştiind că probabil, fata căruia îi preda lecţii de chitară îl aştepta. Se grăbi să intre înăuntru, căci nu avea chef să stea toată ziua ud. Urcă scările, mormăind răspunsuri seci la saluturile colegilor lui şi intră într-o încăpere, schiţând un mic zâmbet când o văzu pe "eleva" lui. -Îmi pare rău că am întârziat, spuse şi îl ciufuli pe puştiul ce era fratele fetei. Îşi scoase chitara şi se aşeză jos, făcându-i semn tinerei să-l asculte, apoi începu să cânte câteva note. -Acum încearcă tu. Ţine degetul bine pe coardă şi atinge-le pe celelalte încet, zise calm, urmărindu-i mâinile, mulţumit că se descurca bine, din prima. După aproape două ore, ieşi din clădirea uriaşă, şi se hotărî să meargă să vadă un film. Ştia că sora lui trebuia să primească nişte colege acasă. Nu avea chef de zâmbetele lor şi de glumele insipide pe care le făceau. Ajunse rapid la cinema şi intră înăuntru, privind în jurul lui plictisit. Îşi ciufuli părul, apoi căscă uşor şi se îndreptă spre un afiş cu un film nou, pe care încerca să-l vadă de mult timp. Se opri lângă un tip şi începu să citească printre rânduri despre ce era vorba.
| |
| | | Jung Yunho
| Subiect: Re: Time to watch 3D movie Lun Apr 09, 2012 7:20 am | |
| Ratacind printre acele randuri, trebuia sa recunosc, observasem cu greu lumea din jur, pana cand in cele din urma am terminat de citit si trebuia sa ma ridic, dar parca imi simteam genunchii amortiti si creierului meu ii lipsea o doaga ca sa nu mai vrea sa imi faca picioarele sa circule. Brusc am auzit si niste semne de picaturi pe fereastra de langa afis, e clar, acum nu mai ieseam devreme din cinema fiindca nu aveam umbrela si in niciun caz nu doream sa ma ud. Mi-am luat telefonul din buzunar, scriindu-i un mesaj soramii cum ca nu aveam de gand sa merg acasa, de unde sa stiu eu ca si ea avea planuri sa se evapore la o petrecere inainte de cu seara? Aveam multe momente cand ma intrebam ce ar fi in mintea ei.
To: Jung Sooyeo From: Jung Yunho Message: sis ^_^ nu ma grabesc spre casa, a inceput sa ploua si n-am umbrela, voi sta la cinema pana diseara, sau pana se calmeaza ploaia daca nu se va intampla, ma voi indura in cele din urma sa chem un taxi.
To: Jung Yunho From: Jung Sooyeo Message: bro ^_^, nici nu trebuie sa te grabesti inspre casa, deja am facut ordine, ti-am lasat papa si eu diseara nu voi sta acasa, plec de acum la petrecerea aceea la care am fost invitata. A, nu ti-am zis despre ea? Am crezut ca nu o sa ma lasi, uite, acum nu mai ai incotro. Pa! CHU~~~
Deja stiam ce va face sora mea de nu vine acasa pana dimineata sau la amiaza a doua zi si am zambit pervers in coltul gurii, imaginandu-mi scenele. Cred ca chiar am inebunit daca am inceput sa-mi imaginez sora intr-un astfel de mod. Pana la urma m-am ridicat din postura mea, dar mi-am simtit picioarele mai amortite decat la inceput si fix in clipa aceea se parea ca venise inca un baiat sa citeasca afisul cu filmul, lasandu-ma putin uimit, pentru ca credeam ca sunt singurul om al lumii cu gusturi stranii. Am zambit usor, sprijinindu-ma putin de perete, in timp ce acele zgarieturi ma furnicasera din talpa, da stiam ca aveam de gand sa-mi revin. Cand mi-am dat seama din nou de prezenta de langa, m-am gandit sa incep o conversatie: - Esti interesat sa vezi filmul? l-am intrebat politicos, inca pastrandu-mi buzele in forma de un zambet dulce si gandindu-ma ca probabil aveam cu cineva conversa in timpul publicitatilor idioate de inceput si momentelor cand apar toti oamenii care au muncit la film, pe mine ma plictiseau enorm. In cateva clipe m-am uitat la ceas si am observat ca mai era un sfert de ora pana sa inceapa filmu => suficient timp de a cumpara biletele la el. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Time to watch 3D movie | |
| |
| | | | Time to watch 3D movie | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|