Love World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Love World

Real RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

You keep playing a suffocating game

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Shim Changmin

Shim Changmin

Data de inscriere : 09/04/2012

You keep playing a suffocating game Empty
MesajSubiect: You keep playing a suffocating game   You keep playing a suffocating game Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 5:15 am

Luminile orasului se oglindisera in geamurile de culoare fumurie a masinii ,aranjandu-mi sacol in asa fel incat sa se vada cei trei nasturi de la camasa ca sunt deschisi.Camasa care era asezata intr-un mod vulgar,am privit paharul de whisky,agitandul de cateva ori .Devenea stresant atea ore petrecute intr-o masina ,asteptand sa ajungi ,dar traficul ca deobicei era aglomerat
Nu era neobisnuit ,acum era foarte in voga sa afisezi un look de strada ,care nu te avantaja .Deranjat de melodia telefonului ,il ridicase de langa mine ,nu tineam cu prea mare grija lucrurile scumpe si nici nu imi pasa daca se uzeaza , am strambat buzele cand am vazut de la cine este mesajul.Era neimportant ,ca de obicei era de la o fata saraca credea ca daca nu ma cauta acum sa sa o iert.Nu ma omor eu dupa ea ,din partea mea sa moara ca tot nu am sa ma intorc la ea.
Nici nu aveeam o relatie serioasa cu ea ,de cele mai multe ori le minteam si dupa aceea le dam vestea ceea mare .Afisam un zambet strengar pe buze dupa aceea rosteam acele cuvinte''Totul sa terminat'' si la final stateam ca o statuie si priveam cu pleaca dezamagita .Si ea inca credea ca sunt prins sub vraja ei ,in mintea ei precis eram sclavul ei .Dar din pacate visele ei sau ruinat si incetul cu incetul tot ce construise in mintea ei copilaroasa se darama.
Desi masina se orpise brusc , ajunsem deja ,eu care credeam ca mai dureaza o vesnicie pana ce am sa ajung la acel club .Era un club destul de sofisticat ,persoanele care aveeau acces erau doar cele care isi permiteau cu adevarat acect lucru.
Intrand in club ,raman surpins de siluetele care se misca lenes intr-un mod lasciv pe ringul de dans.
-Este mai plin ca de obicei .
Sus In jos
Kang Mun Xiu

Kang Mun Xiu

MesajSubiect: Re: You keep playing a suffocating game   You keep playing a suffocating game Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 5:51 am

Nu eram eu genul de mare amatoare a cluburilor dar intamplarea facea sa-mi doresc ceva nou. Da. Intr-u nfel sau altul imi placea sa incerc lucruri noi, si stiam prea bine si ca am un mic "avantaj" dar de care ma plangeam uneori.
Eram imbracata intr-o fusta neagra de blugi, un tricou alb putin mai lung, incat dezvelea doar jumatate din fustita de blugi, o vesta de blugi cu nasturii descheiati si in picioare o pereche simpla de tenesi. Nu suportam tocurile, sau ele nu ma suportau pe mine... N-am facut niciodata diferenta, dar cert era ca nu invatasem niciodata sa merg cu ele desi stiam prea bine ca in ele consta jumatate din farmecul multor fete.
Fara pic de teama sau jena, in mai putin de zece minute m-am si furisat in club. Nu fusese prea greu de vreme ce afisasem niste ochisori draguti si un botic cat se poate de dulce, incat unul dintre paznici nici nu mai lua in calcul 'inaltimea' mea. Sa nu mai iau in calcul ca si aceluiasi paznic ii cam fugeau ochii pe tipele din spatele meu, s-ar putea spune chiar si ca el nu era deloc atent la mine..Dar era acelasi lucru!
Am privit in jurul meu. Hmm!..Muzica buna la maximum, semi-intuneric, lumini, chiar si etaj... Era clar: club de fite! Stau putin pe ganduri. Cata lume! Si barul ar trebui sa fie...sa fie..aa, da! Il vad!
Era destul de aglomerat, ce'i drept, incat nici nu mai puteai vedea barul. M-am ridicat usor pe varfuri pana cand reusisem sa zaresc oarecum capul inalt al barmanului cam la zece metri distanta. Oftez usor. Trebuia sa traversez intregul ring de dans ca sa ajung acolo, si totusi...M-am avantat in multime. Ghionturi peste ghionturi..Toti isi vedeau linistiti de dansul lor, si eu incercand sa ma strecor printre ei. Cu siguranta ca leu e simteam prezenta mai mult decat ei mi-o simteau mie.
Cand in sfarsit ajunsesem in fata barului am cazut in genunchi, fiind impinsa accidental de un cuplu care dansa lasciv. Suvitele imi acopereau intregul chip, intrezarindu-se doar ochii mei negrii.
- Si ce mai seara! Cine ma pus?!
Sus In jos
Shim Changmin

Shim Changmin

MesajSubiect: Re: You keep playing a suffocating game   You keep playing a suffocating game Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 6:17 am

Ma adancesc in multime si vad privirile acelor domnisoare ,care se apropiau de mine ,usor isi intindeau mana inspre mine ,vrand sa o aleg pe una dintre ele .Continui sa merg ,ignorandule gesturile , daca vroiam puteam sa dansez cu orcare de acolo .Dar oare eu ce cautam in acest loc ,distractie si nimic mai mult .Acum nu aveeam chef sa le vad cu isi misca trupul lor firav pe langa mine ,usor eram amuzat de situatie ,toate acele domnisoare care venea langa mine credeau ca au o sansa .Cand de fapt ele erau doar niste marionete nensufletite pentru mine ,cu care ma jucam dupa bunul plac.Nesimtit eram, recunosc cand era vorba de vreun jos mai periculos ma aventuram cu totul.Recunosc ca nu ma lasam pana nu castigam.Multe fete din acest loc stiua ca este periculos sa te joci cu mine ,dar ele tot nu se abtineau si faceau acest lucru.Ranindu-se pe ele insusi .Dar mie nu imi pasa ,niciodata nu intentionez sa ranesc pe cineva ,dar asa eram eu fara scrupule.
Am mers la bar ,asezandu-ma pe scaun si privind lumea care lens se misca ,parca nimic nu ii supara in acest moment ,doar ca o singura fata imi atrase atentia ,oarecum imi era greu sa nu o observ era atat de diferit imbracat decat celalte fete care aveeau rochi mulate ,care le evindenteau formele si le faceau sa para niste fete fara pricipi.
Am facut semn catre aceea tanara sa vine spre mine ,in timp ce imi comandasem un whisky,am afisa un ranjet satisfacut pe buze.
Inca privindule pe acele fete cum se unduiau ,fiecare vroiau sa fie in preajma unui tip frumos ,dar nu toate aveeau acel noroc.Cele mai multe ajungeau fara un statut social ,doar traind din mila cuiva.
Sus In jos
Kang Mun Xiu

Kang Mun Xiu

MesajSubiect: Re: You keep playing a suffocating game   You keep playing a suffocating game Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 7:25 am

Cu greu am reusit intr-un final s ama ridic in picioare stergandu-mi hainele de praf cu mainile micute, imbufnata. Daca imi puneam mintea cu acei oameni in momentele alea as fi putut sa urlu si sa zbier cat sa icnremeneasca si difuzoarele. Ce credeau ei oare?! Fie ca m-au observat sau nu, eu nu suportam sa fiu considerata nici macar accidental ca o fata prea mica, ca un soarece. Puteam sa fiu "mare" oricand imi doream.
Mi-am trecut mana prin par, incercand sa mi-l aranjez cat de cat, caci nici el nu prea scapase cu bine din acea aglomeratie, privind inainte, spre bar. Mare imi fu surprinderea cand sesizai ca unul dintre barbati, asezati la bar, parea ca-mi facea semn sa ma apropii. Priveam scurt prin stanga si dreapta mea, dar ceilalti pareau sa-si vada in continuare de dansul lor. La mine se referea?
Incercam sa-l privesc mai bine, asa ca n-am avut incotro si m-am apropiat de el, de data aceasta fara prea mare dificultate. Daca era pe cale sa ma de-a afara din club..Ei bine, puteam sa ma duc si singura, si sa'i intorc si spatele una-doua, numai ca sa nu par eu mai prejos, dar tot eram curioasa. Cand am ajuns in sfarsit in dreptul lui imi indrept putin spatele, inclinandu-mi usor capul in partea stanga, incercand sa'i elucidez expresia fetei.
- Uhmm..S-a intamplat cumva, ceva? Vreau sa spun,...am intrebat putin mai tare, suficient cat sa faca diferenta dintre vorbele mele si volumul difuzoarelor.
Barbatul parea ca toti ceilalti: bine imbracat, probabil ca avea si ceva bani. Tipic. La ce ma asteptam oare cand intrasem in clubul ast! Am preferat sa nu mai continui fraza, desi pastram un ton aparent politicos si inocent, desi tot nu incetam sa-l fixez cu privirea pe barbat, nedumerita.
Sus In jos
Shim Changmin

Shim Changmin

MesajSubiect: Re: You keep playing a suffocating game   You keep playing a suffocating game Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 7:48 am

Era greu sa gasesti pe cineva perfect ,mereu cautai dupa o persona care sa nu aiba nici un defect.Ei bine defectele erau ceva obisnuit la cei de rand .Mi-am dus mana la frunte ,privind inca aceea multime de oameni observand ca aceea tanara cazuse .Dureros insa asa este si in viata cazi si te ridici .Numai ca in acest loc cazuse impinsa de aceea multime ,acum pareau niste hiene flamande.Nimeni nu putea sa atinga perfectiunea ,oricat de mult tanjeai dupa acest lucru era imposibil .Imi pare rau mai bine ai incerca altceva decat acest lucru .
Parea destul de nedumerita ,nu stia daca la ea m-am uitat ,dar parea ciudata pentru ca ceilalti dansau si ea era singura care nu era langa cineva.Sa recunosc ca imi atrase intr-un mod placut atentia .Nu ca aveeam acum cvea in mintea sau doream sa experimentez cine stie ce lucruri .Iau paharul de pe tejghea , inghitinad cateva inghitituri din bautura .Racoritor ,aveea acelasi gust ca pe vremuri ,desori treceam pe aici ,doar dupa un timp uitasem cum este sa iesi.Nu pentru ca eram prins in munca mea ,doar nu aveeam chef sa ies ,imi petreceam majoritatea timpului citind si scriind .Partea a doua nu era necesar sa s o spun deoarece pentru ascultatori de genul feminin ma puteau ura foarte tare.
Am privit paharul care mai aveea un pic si era gol ,ce rapid fusesem ,nici nu parea ca luasem o pauza de la acesta activitate.Iata ca venise si ea acum ,parea oarecum nedumerita.
-S-ar putea intampla ceva in acesta seara ,doar ca mi-ai atras privirea.o auzuisem perfect pe acesta.
Sus In jos
Kang Mun Xiu

Kang Mun Xiu

MesajSubiect: Re: You keep playing a suffocating game   You keep playing a suffocating game Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 8:16 am

Nu dura mult si in sfarsit incepuse si el sa vorbeasca. "S-ar putea"? I-am atras privirea?
Ma scarpin usor prin cap apoi imi arunc si eu o scurta privire la vestimentatia mea. Ooo, da! Parca eram o rata. Acum intelegeam si eu cum ii captasem atentia. Probabil si toti ceilalti, daca nu ar fi dansat, s-ar fi holbat la mine mai cela ca la masini straine. Cum puteam sa apar asa intr-un loc ca ala?
Dar...ei bine, pentru mine nimic nu parea a fi imposibil. Asadar, iata-ma imbracata asa, incepand usor usor sa prind curaj si asezandu-mi mainile in solduri. Nu m-am putut stapani si am aruncat o privire in urma mea, spre tipele care dansau pe ringul de dans. Ele chiar aratau bine in costumatiile lor, dar ce se putea face? Eu nu ma schimbam prea usor, si in primuil rand, trebuie sa te simti in largul tau in primul rand, chiar daca eu nu mai tineam cont de locatie. Si oricum, era prima oara cand calcam in clubul asta, de unde puteam sti ca era atat de sofisticat? Poate...dupa imaginea de afara?? Neahh, ignoram mereu aparentele.
- Da, daca va referiti la tinuta, ei bine..Asa ma simt in largul meu... am zis inca stanjenita, continuand in mintea mea: Iar daca va ganditi cu mde paznicul ma lasat sa intru...ei bine, nu va mai ganditi!
M-am asezat la randul meu pe scaunul din dreapta barbatului, incercand sa nu mai fiu atenta la el si sa-l privesc pe barman care era, apropo, un tip foooarte inalt. Se uita la mine ca si cand eram o jucarie mica mica, si, probabil, noua, intr-un fel compatimindu-ma. Cred ca-si daduse si el seama ca eu eram noua "prin zona". I-am cerut totusi un suc. Nu eram obisnuita cu alcoolul, nu consumam foarte des, si cand o faceam ma imbatam destul de repede dar nici ca aveam tentatii sa gust. Ce daca eram intr-un club? Asta insemna sa bei numai bauturi alcoolice?! Am luat repede paharul plin cu suc de portocale, incepand sa ma joc cu paiul si umbreluta pusa ca ornament pe marginea paharului.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: You keep playing a suffocating game   You keep playing a suffocating game Icon_minitime

Sus In jos

You keep playing a suffocating game
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Love World :: Oras :: Club-
Mergi direct la: