Love World Real RPG |
|
| It's so wrong to fall for you | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Rene d'Noir
| Subiect: It's so wrong to fall for you Lun Apr 09, 2012 5:53 am | |
| Me and Park Jason Rene îşi petrecu mâna prin firele roşcate de păr. Îi plăcea la nebunie să facă asta. Surâde dulce către reflexia ei din oglinda din faţa ei. Deşi urăşte să stea într-un bar. Urăşte şi mai mult muzica şi acei idioţi... Îşi scoate rujul din geantă. Culoarea lui sângerie este pusă în contreast cu pielea ei albă. Îi place acest contrast. Clipeşte rapid, vefisicând să nu pară mult prea încărcatăd e la acel puţin dermatograf si rimel cu care s-a dat. Îşi mai petrece o dată mâna prin păr, şi iese din baie. Muzica îi sparge timpanele, şi doi ameţiţi vin să se dea la ea. Le face vânt rapid, apoi merge la bar. Îşi comandă un Bloody Merry, şi se aşează pe un scaun, ştiind că, întradevăr, comanda a veni imediat. În buzunarul bluglior, telefonul îi sună. Îl scoate afară enervată. " Mi-e dor de tine, amour. " . Roşcata surâde amuzată. Cât îl urăşte pe acest ratat. Din cauza lui a plecat din Franţa. Tastează rapid un răspuns dur, apoi îşi închide telefonul. Nu voia să fie deranjată în seara aceasta. Venise aici, până la urmă, ca să uite de el.
| |
| | | Park Jason
| Subiect: Re: It's so wrong to fall for you Lun Apr 09, 2012 6:56 am | |
| - Trage aer în piept şi priveşte cu lehamite toate acele maşini ce trec în viteză pe lângă el. Spre deosebire de New York, acest oraş i se părea mult mai cuminte, ca să spună aşa.
-Lumea copiază prea mult în ziua de azi, murmură ca pentru el, şi-şi aşează mai bine ochelarii negri pe nas. Îşi trecu degetele prin părul şaten, apoi clipeşte de câteva ori şi se opreşte în faţa unui bar. Ridică o sprânceană privindu-l pe tipul ce se tot lua de o fată. Pufneşte. Tipii ca el, făceau ce râs bărbaţii. -Hei. Las-o în pace, spune pe un ton răstit şi pentru o clipă îşi arată colţii asculţiţi, lucru, ce-l face pe cel care îl privea superior, să se crispeze. Imediat cum vede că acesta se depărtează intră în bar, fără a avea chef de mulţumirile tipei. Se îndreaptă cu paşi mici spre tejghea, iar când ajunge acolo, îşi comandă un pahar cu vodkă, aşezându-se jos. O priveşte câteva clipe pe roşcata de lângă el, analizând-o atent, dar nu spune nimic. Îi mulţumeşte tipului ce lasă paharul cu băutura lui să-i alunece până în faţă, apoi ia o gură. -Hei, spune simplu, întorcându-se spre fată. Afişă un zâmbet şarmant, rugându-se doar să nu primească vreo palmă.
| |
| | | Rene d'Noir
| Subiect: Re: It's so wrong to fall for you Lun Apr 09, 2012 7:14 am | |
| - Rene nu be aîn mod obişnuit. Cu atât mai puţin când vine într-un bar. Urăşte oamenii beţi. Dar de data asta, în mai puţin de douăzeci de minute, a ajuns la cel de-al treilea pahar. Asta era surprinzător până şi pentru ea. Mai ia o gură din lichiul roşcat şi se strâmbă, închizând ochii. Îşi revine rapid la chipul ei senin. După ce îşi petrece mâna prin păr zâmbeşte dulce, auzind cum, două scaune mai încolo, un tânăr să ia de câţiva care şi-au încercat norocul şi cu ea mia devreme. Surâde când îl vede cum se aşează lângă ea, dar nu se uită la el. Continuă să fixeze în gol rafturile cu băutură până când acesta se hotărăşte să o salute. Surâde, întorcâncu-se către el. Zâmbetul acela şarmant pe care l-a afişat era extrem de drăguţ. Citeşte în ochii lui că se aştepată şi la o palmă. Surâde.
" Hei, străine. " spune, rezemându-şi chipul în palmă, sprijinindu-şi cotul de bar. Îşi pune un picior peste celălalt, aranjând nişte cute imaginare ale blugilor.
| |
| | | Park Jason
| Subiect: Re: It's so wrong to fall for you Lun Apr 09, 2012 8:08 am | |
| - Clipeşte de câteva ori şi apoi mai ia o gură din băutura lui, fără a o scăpa din priviri pe tânără. Se abţine să nu râdă când observă că nu rămâne cu nicio urmă roşie pe chip şi apoi îşi revine rapid, păstrându-şi surâsul şarmant pe chip. Să fie străin, dintr-odată îi surâdea. Chiar foarte mult, dacă se gândea bine.
-Să spunem că naturalmente nu-mi place să fiu un străin. Park Jason, surâde dulce şi îi cuprinde palma cu a lui, sărutându-i-o. Se poate spune că Jason era deobicei un gentleman. Desigur, asta dacă nu-l călcai prea mult pe nervi. Se îndreaptă de spate şi o priveşte în ochi, aruncându-i o privire fermecătoare, fără a-i da drumul la mână. Degetele ei, spre deosebire de ale lui, sunt calde. Trage aer în piept şi goleşte paharul, lăsându-l pe tejghea. Nici nu este nevoie să mai ceară încă unul. Venise pe aici de câteva ori, încât ca barmanii să ştie ce preferă şi ce nu. -Iar tu eşti? întreabă cu tonu-i veşnic cald şi seducător, fără să o scape din priviri, vreun pic.
| |
| | | Rene d'Noir
| Subiect: Re: It's so wrong to fall for you Lun Apr 09, 2012 8:36 am | |
| - Surâde dulce către el, simţind cum obrajii i se înroşesc pronunţat când tânărul îi sărută degetele. Simţea, oarecum, că o să ajungă să fie o seară genială cu acet Jason Park. surâde dulce. Are mâna atât de rece. Dar presupune de ce. Şi ea voise odată, de mult, să fie aşa. Să îşi împietrească acea frumuseţe pentru totdeauna. Dar nu a mai apucat. Şi, cumva, nu regretă. Îşi retrage degetele, apoi îşi petrece bretonul pe după ureche.
" Rene d'Noir. " spune cu veşnicul ei accent franţuzesc cu care a răpit atât de multe inimi de când a venit aici. Nu a înţeles niciodată care este problema cu accentul străin. Dar îi place la nebunie să îi manipuleze pe acei oameni. " Nu-ţi place să fi un străin? Cu ei mă distrez cel mai bine... " spune, terminând paharul. Refuză să îşi mai comande încă unul ştiind că, până la sfârşit, va pleca beată acasă.
| |
| | | Park Jason
| Subiect: Re: It's so wrong to fall for you Lun Apr 09, 2012 9:40 am | |
| - Rene. Îi place numele ei. Şi accentul de asemenea. Zâmbeşte fermecător şi imediat cum ea îşi retrage mâna, îşi dă bretonul din ochi rapid. O priveşte pe sub gene, ochii lui sclipind periculoşi.
-Rene. Un nume foarte frumos, spuse imitându-i cu uşurinţă acel accent de-a dreptul adorabil, dacă-l întrebi pe el. Nici nu trebuie să se căznească. În atâţia ani, a avut destul timp cât să înveţe o mulţime de limbi. -Pot fi şi un străin. Nu mă deranjează. Pentru tine orice, amour, surâde dulce şi o priveşte în ochi, gândindu-se că poate exagerase puţin. Se întoarce spre tejghea, căutându-şi paharul acela idiot cu băutură şi îi aruncă o privire urâtă barmanului când văzu că paharul lui era tot gol. Aceasta îl umplu rapid, iar Jason îi mulţumi calm, întorcându-se apoi spre Rene. O privi dulce, încercând să-şi dea seama de ceea ce gândea fata în acel moment. Era tare curios uneori, mai ales dacă era vorba de ceva sau cineva care îi trezea interesul. -Sper că nu sunt prea nesimţit amour, surâde calm, vorbind destul de serios. Nu ar fi vrut să o deranjeze sau ceva de genul.
| |
| | | Rene d'Noir
| Subiect: Re: It's so wrong to fall for you Lun Apr 09, 2012 9:53 am | |
| - Roşte din nou când îi aude cuvintele. Ştia că este un nume unic, dar nimeni nu îi spusese că este frumos. Îşi lasă capul în jos, zâmbind măgulită. Se putea mai bine de atât? Prbabil că da, din moment ce seara abia a început.
" Mulţumesc frumos, amour. " spune, ridicându-şi chipul spre el, surâzând dulce. Îşi răsuceşte pe deget câteva din firele ei de păr, ascultând următoarea lui replică. În mintea ei, şi-ar fi imaginat cum se apleacă în faţă şi sărută uşor şi scurt acele buze adorabile ale lui, încetât să mai tânjească doar după asta. Dar nu avu timp. Jason se întoarse, cerând din priviri un nou pahar de vodkă. Surâde uşor, uitânud-se la paharul ei gol. Nu-l va umple. Surâde către el. " Doar pentru mine? Ce dulce! " spune lungindu-şi uşor gâtul, sărutându-şi uşor şi dulce obrazul, pentru a se reîntoarce la locul ei cât de curând. El, nesimţit? Nu. Îi plăcea acest fel al lui de a fi. Surâde dulce, simţind cum bretonul îi cade de după ureche. Îl prinde şi îl aruncă după ureche, gândindu-se că a făcut o mare prostie că şi-a dat jos acea clamă de păr. Când tânărul termină de vorbit şi scutură uşor capul în semn de nu, aşteptând următoarea lui replică.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: It's so wrong to fall for you | |
| |
| | | | It's so wrong to fall for you | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|