Ok,deci precum ne'am obisnuit cu totii....avem o serie de reguli pe care ar trebui sa le respectam si nu vreau sa vina cineva la mine cu tot felul de scuze prostesti.Regulile sunt reguli deci as vrea sa le respectati si sa le cititi.
1.Limita de spam este de 10-15 randuri pentru cei care deja sunt experimentati cu RPG-ul, iar pentru incepatori limita este de 5 randuri.Incercati sa fiti mai creativi decat cel cu care postati si cu siguranta va vor iesi destul de multe randuri.
2.Fara prescurtari de chat sau messenger deoarece la ora de romana nu scrieti cu astfel de prescurtari .Nu cred ca va da voie profesoara.Iar cand formati o propozitie scrieti-o intr-un mod cat mai coeerent care sa aiba logica.
3.Fara curcubee pe forum, nu vrem sa vedem sau sa facem reclama la Skittles.Incercati sa scrieti cu negru,ca nu va mananca nimeni.Nu vreau sa vad comentarii la aceasta regula sau scuze banale.
4. Fara imagini sau videoclipuri cu continut obscen sau rasist . Nu este un forum dedicat filmelor de genul acela .Si nici un forum pe care poti sa iti bati joc de oricine .Daca vrei respect , respecta si tu .
5.Fara double/triple/patruplo/etc. posting.Precum cred ca ati observat cu totii exista un buton mic si dragut care scrie EDIT pe el.Apasa'l si vezi ce face,ca sigur o sa te ajute cu ceva.
6.Este obligatoriu ca la avatar ,semnatura si album sa aveti poza personajului vostru .Nu ne intereseaza sa vedem cum arata vecina sau vecinul .Si acesta este un forum cu tematica reala deci sa nu va prindem cu anime sau alte chestii.
7.Un lucru foarte important si fara de care NU veti putea intra in RPG este, fisa personajului. Fisa este OBLIGATORIE, numai cand veti face fisa veti fi catalogati ca fiind un personaj. Deci sa o completati cu cat mai multa seriozitate
8.Nu interveniti in actiunea a doua personaje, decat daca acestea va permit asta, nu vrem certuri pe forum, deci stapaniti-va calmul oricat demult puteti. Neintelegeriile intre voi si alte personaje se fac in particular.
9.Fara poze, sau orice tip de imagini GIGANTICE, nu vrem sa deformam pagina din cauza fotografiilor. Lucrul acesta se include si in cazul semnaturilor, incat si al avatarelor, dar atentie si la albume, fisa. Aceasta regula se leaga si de cea cu numarul 4 si 6.
10.Cand ajungeti la scene mai hentai .Va rugam sa le descrieti intr-un mod cat mai decent si cenzurat .Pe forum exista si minori si nu am vrea sa invete prosti sau poate exista alte persone care nu vor sa vada cum va da-ti
,,frau imaginatiei'' la scene hentai
11.Speram ca ati facut si voi un mic efort,pentru a trece aici...deoarece noi am facut regulile pentru voi. Este mai bine si pentru tine si pentru noi sa citesti regulile inainte sa incepi sa postezi.Daca vei incalca regulile stii bine,ca vom sterge contul.In concluzie...Stafful va ureaza un bun venit, sedere placuta si indelungata, dar in acelasi timp si o mare mare urare de: DISTRACTIE PLACUTA!!!
Pentru orice fel de intrebare,fiecare admin va sta la dispozitie.
HAVE FUN^^