Love World Real RPG |
|
| Listen ! what I'm gonna say . | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Shim Changmin
| Subiect: Listen ! what I'm gonna say . Mar Apr 10, 2012 9:53 am | |
| Razele soarelui care patrundeau prin crapaturile draperiilor ,loveau cu manie fata ,era tarziu ,pana si ceasul statea in loc ,ce zi era .Nici nu mai tineam sirul zielelor ,nu prea se inatmplau evenimente prea importante in viata mea de aceea uitam o mare parte din lucruri.Mi-am ridicat lenes trupul de pe pat ,privind draperile ,se pare ca era o zi frumoasa afara ,imi acopar ochi si ma duc in baie .Ma uit la oglinda si dau drumul la dus ,lasand ca picaturile feibinti de apa sa ma calmeze dupa somnul agitat.Nu fusese chiara gitat ,dormisem destul de bine singurul lucru care ma ma trezea din ora in ora era telefonul ,continua sa sune continu,era precis aceea tpa de care imi spune un prieten ca cia trebuia sa vina la mine ,si nush ce sa faca sau ce trebuia eu sa fac cu ea .Poate ca vreo afacere intelegere ,cine o stii ,oricum am sa sun eu mai tarziu sau am sa trimit un mesaj.Acum ma relaxam ,simteam vibratile apei si piacutrile fierbinti care cadeau in jos corp.Dupa mai mult de o ora ies din baie ,imbracandu-ma in hainele pe care le purtam de obicei cand ieseam undeva dimineata .Ma uit spre ceas realizand ca este o dimineata tarize mai era un pic si ceasul batea spre amiaza. M-am asezat pe patul deranjat ,privind ecrnul telefonului ,vazand apelurile pierdute ,erau foarte multe ,majoritatea de la aceea necuniscuta cred ,nu eram sigur ,insa nici nu aveeam de gand sa raspund prea repede .Am oftat ridicandu-ma si plecand din apartament ,cine mai aveea de gand sa faca ceva ,de regula eram destul de ordonat insa ,acum aveeam altceva in minte ,nu imi putea sta in cale un amarat de pat dezordonat. Ajungand mai departe de apartament ,m-am plimbat pe strada fara un scop anume ,nu aveeam de gand sa ner intr0un loc anume ,poate doar ca sa imi iau cafa ,am sa ma opresc la un restaurant sau cofetari .Se putea spune ca eram foarte pretentios la cafea ,nu suportam orice cafea ,mai ales daca imi arunca una din aceea amara .Poate ca or aveea zile amare aiai care o faceau dar totusi in fata unui client nu era reprezentabil acet lucru.Dupa un timp petrecut pe strada ajung intr-un restaurant destul de elegant si se putea spune ca nu prea multe persoane aveeau acces aici ,poate doar cu rezrvatie ,suna destul de prostesc acest lucru dar era adevarat.Era un restaurant cu renume ,m-am asezat la o masa asteptand ca un chelner sau cineva sa soseasca cu meniul. | |
| | | Park Ji Yeon
| Subiect: Re: Listen ! what I'm gonna say . Mar Apr 10, 2012 11:25 am | |
| Ziua mea era destul de frumoasa,defapt a fost frumoasa pana in momentul in care am aflat ca trebuia sa vorbesc cu un tip despre nu stiu ce afacere.Nu inteleg de ce eu trebuia sa vorbesc,nu putea el sa vorbeasca adica am acceptat sa il sun doar pentru ca ele e seful meu dar tipul ala nici macar nu se chinuia sa imi raspunda. Da l-am sunat toata noaptea,si nu m-a interesat daca l-am derajant sau nu,era de datoria lui sa raspunda de prima data cand l-am sunat,daca s-ar fi deranjat sa puna mana lui aia finuta pe telefon de prima data cand l-am sunat sigur nu ajungeam sa fac ceea ce am facut. Cred ca atunci cand o sa vina factura la telefon,o sa raman socata,dar e din vina tipului ala asa ca atunci cand o sa il intalnesc o sa ii spun sa imi plateasca cel putin jumatate din factura,in fond e vina lui ca nu a raspuns,nu a mea,eu am indeplint doar ordinele sefului meu,asa ca nu am nici o vina. Oricum eram satula,sa ma gandesc la tipul ala,afacere si tot ce tinea de munca,am decis ca pe ziua de astazi mi-a fost de ajuns,de aceea mi-am facut rezervare la unul dintre cele mai cunoscute restaurante. Un restaurant linistit si cu un personal care nu isi dezamgeste niciodata clienti,exact pe gustul meu,mereu imi plac oameni care isi fac munca cum trebuie. Dar intai trebuie sa ma schimb de hainele astea,eram imbracata intr-un costum de culoarea maro,cam decolorat si ponosit,iar pantofi pe care ii purtam erau destul de demodati,era clar nu pot sa ma prezint in halul asta la un restaurant de renume. Ma duc repede in camera mea,deschid usile dulapului,de unde imi scot o rochie de culoare verde care aveea o curelusa care imi accentua talia,nu era foarte lunga dar nici prea scurta,nu trecea de genuchi dar nici nu imi expuneam prea multa piele. Era o rochita simpla care putea fi purtata intr-o dimineata asa calduroasa,mi-o iau repede pe mine iar si dupa aceea imi i-au o pereche de pantofi de culoare maronie dar mai palida. Dupa ce am terminat siesta cu tot cu machiat si aranjat,ies din apartament si ma urc in taxiul,care ma duce inspre restaurantul dorit. Odata ce ajung acolo chelnerul ma indruma inspre masa unde trebuia sa stau,dar raman socata cand vad ca mai era cineva,era un barbat. Stai un minut ce cauta el la masa mea,eu am rezervat-o,cu ce tupeu se aseaza la ea,adica nu mi se pare corect unde ii sunt manierele. Chiar eram furioasa,de aceea trag scaunul care era in fata lui si ma asez astfel incat privirea mea furioasa sa o intalneasca pe a lui,si prin asta sper sa inteleaga ca ii dau de inteles,ca ar trebui sa plece de la masa mea. | |
| | | | Listen ! what I'm gonna say . | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|