Love World Real RPG |
|
| Breath your life upon me. | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Jeung Yong Hwa
| Subiect: Breath your life upon me. Lun Apr 09, 2012 3:13 am | |
| - Nu putea să creadă . Dintre toate felurile în care ar putea să petreacă ziua , de ce tocmai aici ? Scuipă alte înjurături , mult prea multe înjurături , lăsând oamenii din jurul lui să ştie că nu are nevoie de companie . Dar tot nu se puteau abţine . Nu poţi să fii singur atâta timp cânt cânţi la chitară în public . Oftează , continuându - şi dansul uşor peste corzile chitarei sale . Nu îşi aduce aminte ultima dată când a fost singur . Nu , nu adună nopţile . Atunci numai singur nu e . Oftează . Murmură din nou câteva înjurături , privind cerul , nu corzile aurii ale chitarei . Melodia " Talking to the moon " de la Bruno Mars se aude atât de clar încât îl sperie până şi pe el . Câteva fete cântă versurile , cât el tace . " Desincronizate , falsează , varză în tot sensul cuvântului ... " gândeşte , privind cascada . E linişte , dacă ignori apa care sursură zgomotos câţiva metri mai încolo . Se ridică încet , muşcându - şi buza inferioară , simţind o briză rece lovindu - l în faţă .
" La naiba cu toate ! " se aude vorbind fără să gândească aceste lucruri. Îşi aranzeajă scurt , cu mâinile , sacoul şi tricoul pe care îl poartă , zâmbind uşor la vederea reflexiai lui în apă . Cât de crud , să rămâi îngheţat de - a lungul sceolelor .
| |
| | | Sarani Mi Saeng
| Subiect: Re: Breath your life upon me. Lun Apr 09, 2012 3:47 am | |
| Avea nevoie de aer caci in ultima vreme nu iesise din camera din vina invatatului. Pisica ei sari din bratele ei si o lua la goana prin padure. Ea fugi dupa ea, strigand-o. "Celest! Celest!" In goana ei se juli la cot si isi facu o taietura pe obraz. Scanci dar tinu pasul cu pisica. Probabil un alt vampir. Isi spuse ea. Celest are ceva cu ei. Ofta si isi aranja rochia cu mana. Se putea vedea cascada, se auzea clar susurul ei. In fata cascadei observa un baiat. Pisica se opri langa el, tragand cu gherutele de blugii lui. "Celest!" O dojeni ea pe micuta si se apropie de ea. Ii intinse bratele iar ea se agata de umar.
| |
| | | Jeung Yong Hwa
| Subiect: Re: Breath your life upon me. Lun Apr 09, 2012 4:02 am | |
| - YongHwa privea în gol cascada de ore bune . Nici nu ştie , de fapt , ce aşteaptă . Să răsară cineva de acolo şi să îl scoată din această monotonia ambulantă pe care o trăieşte . Oftează , ştiind că urmează să se întâmple ceva . Auzi cu mult înainte să iasă din pădure acea pisică fugind . O auzi şi pe străpâna ei fugind , strigând . Urăşte să aibă aceste simţuri mult prea dezvoltate . Să ştie tot , să aduă tot să ... Să nu fie înapoi el . Simţii ghearele pisicii în pielea lui albă . O aude şi pe stăpână strigând . Se apleacă uşor , aruncându - şi chitara pe spate , ridicând de după gând ghemul de blană . Oftează . Se uită în ochii micuţului animal . Cumva ştie că sunt plini de ură . Eh , şi el se urăşte . Nu o compătineşte . Oftează adânc . Luându - l în braţe , jucâdu - se cu blana micuţei .
" Ce - ar fi dacă ţi - aş da drumul în apă acum ? " se aude spunând , privind drept înainte , oftând uşor .
| |
| | | Sarani Mi Saeng
| Subiect: Re: Breath your life upon me. Lun Apr 09, 2012 4:09 am | |
| Il vazu pe baiat cum a ridicat pisica de dupa gat apoi a luat-o in brate. Ii auzi cuvintele si se sperie. "Nu! Las-o jos! Te rog" Se intinse dupa Celest. O implora din privire sa sara in bratele ei sau pe pamant unde ar fi in siguranta. Privi pentru o secunda apa. Era adanca dar nu si la mal. Totusi ei nu i-ar fi placut sa faca dus. Biata mea Celest Isi intoarse capul spre tipul brunet. Ii zambi putin speriata. "Te rog.. Nu o arunca in apa" Ofta si isi muta privirea de la el la ea. Se saturase de incurcaturile in care pisica ei intra si doar pentru ca ea nu suporta vampirii. Nu erau foarte diferiti la comportament de oameni. | |
| | | Jeung Yong Hwa
| Subiect: Re: Breath your life upon me. Lun Apr 09, 2012 4:23 am | |
| - Să nu o arunce ? De ce ar face asta ? Până la urmă e vina ei că pisica asta nu ştie să stea unde îi este locul . YongHwa oftează enervat , dându - i senzaţia că o va lăsa pe pisică să plece . Dar îi simte ghiarepe apăsându - i pielea . O prinde înapoi în braţe , prinzând - o cu două degete de după gât , ridicând - o la nivelul lui . Acum chiar ar merita o mişcare uşoară din încheietură ca să atingă cu botul apa . Dar ... Oh , asta ar fi atât de nesimţit din partea lui . Surâde uşor , simţind cum i se vindecă pielea . Nu ar putea să îl doară preţ de câteva secunde , nu ? Murmură o înjurătură , privind pisica .
" Ce noroc ai tu , pisică . Dacă nu era stăpâna ta aici în mod cert erai o plută . " spune zâmbind , dar nu îi dă drumul , ci continuă să o ţină de după gât la nivelul lui de parcă ar urma să aibă cine ştie ce discuţie importantă pe care nu o poate rata .
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Breath your life upon me. | |
| |
| | | | Breath your life upon me. | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |